Retouches in Gent: Miss Mode steekt u in een fonkelnieuw jasje

Vond u de ideale broek, maar valt ze net iets te lang? Of verloor u enkele kilo’s en zwemt uw lievelingsjurk nu om uw taille? Geen zorgen, Miss Mode voert uw retouches in Gent kraaknet uit. Een rits herstellen, een kostuum aanpassen of verstellen van kledij: het Miss Mode-team kent de knepen van het vak. En bezorgt u uw kledingstukken zo goed als nieuw terug.

 

 

 

Retouches in Gent: minutieuze precisie

Wanneer u kleding laat herstellen, wilt u vooral dat geen mens merkt dat er iets is aangepast. Daarvoor bent u bij Miss Mode aan het goede adres. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring voert ons team uw retouches in Gent uiterst secuur uit. We zorgen er bovendien voor dat de hechting steviger is dan ooit. En u dus voor jaren zoet bent met uw vermaakte kledingstuk. 

 

 

 

 

Retouches in Gent: geen kledingstuk gaat verloren!

Is de rits van uw leren jasje kapot? Of moet u binnenkort naar een huwelijk maar knelt uw maatpak uw bloedtoevoer af? Miss Mode fikst de moeilijkste kledingherstellingen in Gent. U staat er van versteld hoe wij weer leven blazen in uw favoriete stukken. Door knopen opnieuw vast te zetten, naden stevig te herstikken, kostuums aan te passen aan uw huidige maten, … 

Uw rits herstellen: onmogelijk? Niet wanneer u uw retouches in Gent laat uitvoeren! Wij vervangen het oude exemplaar door een splinternieuwe YKK-rits – topper in de branche.

 

 

 

 

Retouches in Gent: snelle en efficiënte service

De herstelling van uw kleding laat niet op zich wachten bij Miss Mode. Uw retouches in Gent gebeuren binnen de week – bij uitzonderlijke drukte maximaal binnen de tien dagen. Dankzij de handige ligging en privéparkeerplaats bent u bovendien in een wip binnen en buiten. 

 

 

 

Miss Mode Retouche prijslijst 2019

Broek
Zoom inkorten vanaf € 10,00
Nieuwe Rits vanaf € 23,00

Versmallen

vanaf € 22,00

Kleine herstelling

vanaf € 5,00
   

Rok/Kleed

 

Zoom inkorten

vanaf € 12,00

Nieuwe Rits

vanaf € 23,00

Versmallen

vanaf € 22,00
   

Vest

 
Mouwen inkorten vanaf € 18,00
Nieuwe rits vanaf € 28,00
Lengte inkorten vanaf € 28,00
Nieuwe voering vanaf € 75,00
   
Hemd/Bloes  
Inkorten vanaf € 15,00 
Versmallen  vanaf € 18,00 

 

Al onze prijzen zijn incl. btw

Mouw nieuwe voering

Voor
Na

kleed lengte inkorten

Voor
Na

kostuum aanpassing

Voor
Na

jurk zoom

Voor
Na

Broek inkorten

Voor
Na

Nieuwe rits mantel

Voor
Na

Mantel nieuwe voering

Voor
Na